avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaflorescu13

Activitate iuliaflorescu13

Buna seara,
Va rog puteti sa-mi spuneti daca un angajat vrea sa inceteze activitata cu art 55 lit.b,si are zile de concediu ramase din anul precedent,trebuie sa-i fie platite la lichidare,sau i se va acorda toate zilele de CO inainte de incetarea activitatii?
Cu stima! Iulia
Buna ziua,sunt in urmatoarea situatie:M-am angajat la o companie cu data de 01.10.2014-01.pana la 01.11.2014(CIM perioada 1 luna cu 5 zile de proba)pe data de 03.10.2014 am hotarat sa anunt seful prin sms.ca nu mai putem colabora , a fost de acord si cere o demisie scrisa.De ce este nevoie de o demisie tinand cont ca in ziua semnarii CIM am si plecat,nu mai locuiesc in Bucuresti)a fost posibila inregistrarea CIM asa repede?motivul plecarii mele a fost neconcordanta intre fisa postului si cerintele conducerii(multe ore peste program neplatie ,alt salariu decat cel negociat,doar 2 zile libere in 2 sapt..conditii de sanatate necoraspunzatoare :( etc.Cum ma sfatuiti?va multumesc!

DOAMNA DRAGA VA MULTUMESC F F F MULT =D>
Buna ziua,Va rog frumos imi puteti spune cum as putea proceda in urmatoarea situatie:am o fetita de 1 an, si inca nu am introdus actele de alocatie pt.copil,deoarece nu am scos certificatul de nastere fiindca sunt in spania:slap:cum as putea rezolva problema fara sa pierd alocatia si daca este posibil doar cu actele de nastere din spania?Va multumesc:help: