avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate bantas

Activitate bantas

buna ziua,

in evaluarea imbunatatirilor, la capitolul "schimbat cada baie, wc precum si instalatie sanitara", s a folosit indreptarul tehnic pentru evaluarea imediata, la pretul zilei a costurilor elementelor si constructiilor" editura Matrix-Rom iunie 2016;S au calculat imbunatatirile conform fisa 13; as dori sa stiu daca sumele trecute la rubrica "coloane si legaturi sanitare-lei/mpAu" si "obiecte si armaturi sanitare -lei/mpAu", in cuantum de 101.58 respectiv 142.61 lei reprezinta suma pentru toate cele 10 apartamente, intrucat fisa 13 defineste costuri pentru bloc cu 10 apartamente.Care este formula de calcul a imbunatatirilor folosind datele din cele doua rubrici enuntate, avand in vedere ca suprafata apartamentului este de Au(mp) 52.13 , baia are o suprafata de 4.40 mp.
va multumesc
problema este ca nu am carte funciara, iar ca sa o fac , ne intoarcem la punctul 0, nu am acces la actul de proprietate. Ce e de facut?
ok, dar in cazul in care ignora notificarea, si refuza in continuare?
Fosta sotie( suntem divortati, dar nu am efectuat partajul dupa divort) a ascuns actul de propritate al apartamentului comun. Mi s a refuzat eliberarea unui duplicat motivatia fiind ca" sotia fiind pe titlul de proprietate, ambii proprietari trebuie sa semneze pentru eliberarea unui duplicat".Ori tocmai asta e problema: sotia obstructioneaza actiunea mea.Mentionez ca duplicatul imi trebuie pentru a mi preschimba actul de identitate.Cum pot sa rezolv situatia pentru a mi putea preschimba cartea de identitate?