Fosta sotie( suntem divortati, dar nu am efectuat partajul dupa divort) a ascuns actul de propritate al apartamentului comun. Mi s a refuzat eliberarea unui duplicat motivatia fiind ca" sotia fiind pe titlul de proprietate, ambii proprietari trebuie sa semneze pentru eliberarea unui duplicat".Ori tocmai asta e problema: sotia obstructioneaza actiunea mea.Mentionez ca duplicatul imi trebuie pentru a mi preschimba actul de identitate.Cum pot sa rezolv situatia pentru a mi putea preschimba cartea de identitate?
Daca apartamentul este inscris in cartea funciara, atunci puteti cere un extras CF de informare (il poate cere oricine, nu doar porprietarul). Extrasul CF este suficient pentru obtinerea buletinului.
bantas, nu ignorati raspunsul lui smeagull... chiar daca nu scrie ''avocat'' in profilul dumnealui v-a dat raspunsul care va ajuta.
Extrasul de carte funciara este din categoria documentelor cu care va puteti prezenta la Evidenta pentru eliberarea unei noi carti de identitate; conditia este sa nu fie mai vechi de 30 de zile.
Ce sa fac? :(
simoneangel
Am incercat sa imi fac carte de identitate cu extrasul de carte funciara, dar cei de la politie au refuzat sa imi accepte asa ceva. I-am intrebat daca pot ... (vezi toată discuția)