avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate RalucaGeorgiana1995

Activitate RalucaGeorgiana1995

Răspuns la discuția Prima angajare
multumesc, sper sa pot face ceva pentru ca nu mi se pare corect:)
nu cred ca poti face ceva, mai ales daca e vorba de facebook... doar sa dai in judecata, sau eventual sa faci o plangere scrisa la conducerea ziarului
Discuție Prima angajare
buna ziua. Revin cu niste nelamuriri, sper sa ma puteti ajuta.
eu am terminat liceul anul acesta si am decis sa-mi caut un loc de munca. Initial, am gasit o oferta de munca la o florarie la care m-a pus sa aduc documente chiar de la interviu. domnul de acolo a inceput sa-mi faca cartea de munca, iar in ziua urmatoare am decis ca nu imi convine, iar acesta nu a continuat cu actele. tin sa mentionez ca am dus doar adeverintele de la bac si absolvire, copie certificat si buletin, deci LIPSEA dosar medical si alte cele. nu am semnat nici un document.
Peste cateva zile mi-am gasit un alt loc de munca, unde am fost angajata si mi s-a spus ca la prima angajare primesc de la stat 500 lei. mentionez si ca locul actual de munca este in alta localitate decat cea din buletin. mi s-a spus de la firma unde lucrez ca nu pot beneficia de acesti bani deoarece sunt angajata pentru o zi la florarie. intrebarea mea este: cum pot fi angajata cu un dosar incomplet, fara semnatura mea? credeti ca daca voi merge la fortele de munca pot rezolva situatia? va rog mult, am nevoie de ajutorul vostru...:frantic:
Discuție Somaj
tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt oras. stiu ca pentru a beneficia de acesti bani trebuie sa semnez lunar. intrebarea mea este: pot semna in orice oras din tara sau pot depune acest dosar in orice oras, indiferent de domiciliul din buletin? va rog...am nevoie de un raspuns urgent:frantic: