si eu particip la cheltuieli, am bonuri doveditoare, tatal in doua luni a cuparat doar alimente pentru mic dejun, celelalte, legume,detergenti, haine... au fort cumparate de mine.
Imi puteti spune cat dureaza de obicei daca mergem in instanta?
Buna ziua, va rog din suflet sa ma lamuriti cat mai repede. La 1 iulie am divortat la notar si am hotarat urmatoarele: -
-autoritatea parinteasca a minorilor va fi exercotata in comun de ambii parinti
- locuinta minorilor va fi la mama lor
-toate cheltuielile de crestere, educare, invatatura si crestere profesionala vor fi suportate de tata
-mama se va ocupa de supravegherea cresterea si ingrijirea lor
Problema mea este urmatoarea, in acest interval tatal a asigurat o parte din necesarul alimentelor destinate copiilor, doar alimente in special pt. mic dejun, acum dl. nu mai vrea sa asigure necesaru copiilor dorind sa participam in mod egal la cheltuieli.Veniturile mele lunare sun mult mai mici decat ale domniei sale. Ce ma sfatuiti?
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Locuiesc la et.4 si avem probleme cu izolatia, am fost la asociatie unde mi-sa spus sa fac o crere si apoi sa cer aprobarea vecinilor de pe tronson dupa care se va proceda la strangerea banilor de la locatari.
Am citit legea 230 unde nu am gasit nimic referitor la obligatia mea de a cere aprobarea vecinilor. Sunt obli
gata eu sa fac acest demers sau asociatia? Multumesc