Da, mama mea cu siguranta nu va alege sa faca plangere impotriva fratelui meu!
Totusi ce as dori sa stiu este in ce masura acea firma se poate atinge de salariul mamei mele?
Sau poate sa o oblige pe ea sa plateasca datoria?
Multumesc
Buna
Mama mea se afla intr-o sitiatie dificila si incerc sa o ajut.
Un frate de-al meu a luat un imprumut de la ceva firmă care ofera imprumuturi, iar acestia au cerut probabil inca pe cineva, pe langa el, un fel de codebitor.
Fratele meu a furat buletinul mamei si a dus CNP-ul acelei firme.
Acesta nu a achitat imprumutul iar firma vine acum si ameninta că merge la locul de munca al mamei si spune ca va cere la servici la ea sa i se opreasca din salar.
Mama mea nu stie acest imprumut, nu ar fi fost deacord cu el.
Ce-as putea face?
Se poate ca cineva sa ia un CNP si sa faca un imprumut pur si simplu?
Ce drept are firma aceea sa ceara sustragerea din salariul mamei contravaloarea imprumutului daca ea nu a semnat nici cun act si nici nu are habar despre ce este vorba?
Bună
Sotia mea a născut de curand iar impreuna am decis sa intru eu in Concediu pentru Cresterea Copilului pentru ca ea nu poate beneficia, nefiind angajata.
Am depus o cerere pentru concediu paternal de 5 zile la locul de munca impreuna cu o adeverinta care atesta ca am absolvit cursul de puericultura, pentru alte 10 zile de de concediu.
Două intrebari as avea:
1. Este valabilă adeverinta de absolvire a cursului de puericultrua, daca sunt la al doilea copil? La primul copil nu am facut acest curs.
2. Daca prima varianta e ok, pot beneficia mai intai de acest concediu paternal de 15 zile cumulate, apoi abia sa intru in CCC?
Multumesc