ADEVERINTELE DE STUIDENTI LE -A PUS LA DOSARUL IN CARE SI-A CERUT DREPTURILE BANESTI DE LA SOCIETATE,SUNIND CA ARE 2 COPII IN FACULTATE SI TREBUIE SA LE DEA BAI,BANI PE CARE EL NU I-A MAI DAT DE 2 ANI.
in urma cu 3 luni fostul sot le-a cerut adeverinta de la facultate.el fiind in proces cu societatea .
acum un an a fost dat afara.
a cstigat procesul.a cistigat drepturile banesti care i se cuveneau.baietii l-au sunat si l-a intrebat ce a facut.le-a zis ca a pierdut.ne-am dus la societate si ne-a zis ca si-a ridicat toti banii si a refuzat sa i se retina pensia alimentara spunind ca baietii sunt majori si el nu mai are nici o obligatie.in schib la dosar a anexat adeverintele baietilor.
sfatuiti-ma ce pot face in acest caz.mentionez ca de anul trecut el nu a mai dat nici un banut copiilor.eu sunt unic intretinator,
Acum patru ani am inchiriat o camera .Actul de inchiriere este prin contract comodat.Acum cel caruia i-am inchiriat nu vrea sa elibereze camera.Am apelat la executor si mi-a zis ca trebuie actionat in instanta pentru ca actul inchirierii nu este cu titlu executoriu.Pe cine am intrebat mi-a zis ca este cu titlu executoriu.Rog sa ma lamuriti daca contractele de comodat sunt cu titlu executoriu.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( va rog sa nu mai folositi literele majuscule la editare)
tatal meu i-a inchiriat o camera fostului meu sot pentru a-si desfasura activitatea unei societati unifamiliale,obictul societatii este magazin : unelte de pescuit.acest contract comodat cu titlu executoriu. expirat pe data de 6/04/2014.el nu a vrut sa paraseasca spatiul si mai nou ne-a dat in judecata de partaj.
subliniez proprietar este tata.asupra terenului si asupra imobilului.in aceasta situatie mai pot chema executorul ?
Va multumesc,
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule pt ca acest fapt contravine regulamentului forumului).