avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate florinstan

Activitate florinstan

Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat - am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces cu o persoana, pe doua cai - ordonanta presedential si fond. Am platit integral onorariu avocatului pana sa fie prima infatisare a ordonantei (am chitante si contract). Am avut o relatie buna cu avocatul, discutam despre proces, am fost in cateva dati la biroul dumneului. La prima infatisare dansul nu a venit - pe motiv ca e ocupat, trimitinad o stagiara care nu m-a reprezentat asa cum poate mi-as fi dorit, si asa cum discutasem cu avocatul. Am pierdut procesul respectiv si am dorit sa fac apel. De atunci nu mai pot discuta cu avocatul - nu imi raspunde la telefon, imi trimite sms-uri ca ma suna inapoi si nu o face, tot felul de scuze ridicole. Eu vreau sa stiu ce e cu apelul, ce vom face, informatii despre dosarul meu. Sunt foarte dezamagit si consider ca nu mai pot avea incredere ca aceasta persoana sa ma reprezinte in continuare. Problema e ca eu am achitat integral onorariu si nu mai am bani acum sa ma duc la un alt avocat. Ce pot face sa imi recuperez banii si poate sa am o sansa corecta la fond macar, cu un avocat competent? Vreau sa specific ca suparea mea nu este ca am pierdut ordonanta, ci comportamentul avocatului - complet dezinteresat odata ce si-a luat banii. Astept un sfat urgent va rog!