Buna ziua ,sunt in concediu crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani si am indemnizatie 450ron .Daca in aceasta perioada as naste al doilea copil de ce indemnizatie as beneficia ? Si mai am o nelamurire ...fiind in cic de la 3 la 7 ani daca revin la serviciu oricand mai devreme de cand implineste copilul 7 ani beneficiez de stimulentul de insertie? Multumesc,
Buna ziua ,am o fetita cu dizabilitati si as dori infiintarea unui ONGiar ulterior al unui centru de recuperare pentru copii.Ce pasi trebuiesc urmati ? Multumesc,
Multumesc din suflet de raspuns.Si ,mai am o chestiune. Minora avand orobleme de sanatate certifgicat de handficap grav/accentuat tatal a obtiunut bani cu titlu de donatie s au sponsorizare ,bani ce trebuiau sa ajunga la minora pentru plata terapiilor de recuperare .Insa,acest lucru nu s a intamplat si el a folosit banii in scopuri proprii.Asta cred ca a r fi suficient pentru decaderea din drepturi nu? Si aveti idee pentru asa ceva ce risca?Multumesc,
Multumesc de raspuns.Tin sa mentionez ca am fost lovita in gat in asa zisul marul lui adam.Dar probabil incadrarea ca si gravitate o v a face medicul legist nu?
Buna ziua,sunt divortata de 1 an si 3 luni ,in cursul acestei luni am picat de acord cu partaj pe cale amiabila .Aseara am fost in domiciliul un am locuit eu si fostul sot pentru a mi lua lucrurile conform intelegerii,insa, la un moment dat totul a degenerat iar el a incuiat usa si mi a dat un pumn in gat.A venit politia a facut raport apoi eu am mers la spital din cauza durerilor.Luni voi merge la IML si voi face plangere penala la politie.As dori sa stiu ce pedeapsa s au sanctiune risca fostul sot? Si daca acest act de violenta ma ajuta pentru a obtine custodia unica asupra minorei rezultata din casatorie? In prezent se exercita custodie comuna.Multumesc anticipat,
Buna ziua,am si eu o intrebare.Am contractat un credit imobiliar in 2008 el titular de contract,eu codebitor si coproprietar,ulterior eu si sotul am divortat.Acum el sta in casa si plateste ratele.Ce pot face pentru ca el sa fie intr un fel obligat sa ma scoata din contract?Nu ma intereseaza apartamentul si nu vreau nici nici jumatate din suma ce s a platit in timpul casatoriei impreuna.Imi doresc acest lucru deoarece el tot ameninta ca nu o sa mai plateasca si o sa imi puna mie banca poprire pe salariu .Credeti ca daca a s da in judecata as avea castig de cauza? Si mai specific faptul ca am o fetita HANDICAP GRAV careia trebuie sa ii asigur un trai ,iar nevoile ei sunt cu mult speciale fata de un copil normal.Multumesc,