Bună ziua mă numesc Valerica Sorescu și vă rog frumos să-mi spune-ți unde se pot face plângeri pentru cei cu PFA care au încasat banii pentru o lucrare în urmă cu 1 lună de zile și acum nu mai vine să-si execute această activitate deja plătită online in contul dumnealui ba chiar nici nu mai răspunde la telefon.
Vă mulțumesc frumos, aștept răspunsul d-voastră.
Bună seara , vă rog să-mi spuneti cine ar putea să ia măsuri de stopare a unei construcții de zid despărțitor cu fundație între două proprietăți aflate în proces de grănițuire și fără autorizație de construcție în cazul în care primăria nu se implică în sistarea lucrărilor ???
Vă mulțumesc , aștept răspunsul d-voastră.
Nu există președinte de bloc . Această doamnă administrator (PFA) ea face singură tabelurile de plată și de cca 2-3 ani ea scrie numele unui vecin care a fost cândva cu ani în urmă președintele blocului însă acesta nu mai semnează nimic pe nicăieri în tabelurile ei de câțiva ani după ce au fost verificați de anumite nereguli de plată , etc.... !
Apoi vecinii mai sunt și în vârstă, alții sunt angajați și ca fiecare au și ei problemele lor iar eu m-am săturat să mă tot milogesc de toată lumea să-mi spună cât am de plată lunar , deoarece ea admin. primește pe whazzap de la mine raportul lunar precum că nu stă nimeni și este totul contorizat la apartamentul meu , dar nu vrea să-mi spună cât am de plată lunar . Oare ce pot face in acest caz ???
Unde să mă adresez ???
Vă mulțumesc anticipat.
Bună ziua vă rog cine mă poate ajuta cu o informație ?
-Cum trebuie să procedez cu d-na administrator a blocului unde eu am apartamentul personal în Timișoara deoarece aceasta mai mult de a pune tabelul cu plata întreținerii lunare pe peretele din casa scării a blocului, nu (face nimic) și nu vrea să întocmească măcar un grup pe whazzap de proprietari așa cum procedează de mult timp alți administratori la alte blocuri pentru a fi înștiințați proprietarii și on-line așa ca noi care nu suntem mereu la adresa din Romania.
Vă mulțumesc anticipat și aștept răspunsurile d-voastră.
Cu respect V. Sorescu 20.08.2024.
Bună ziua, după luni de zile vin tot eu cu răspunsul la întrebarea mea , posibil fiind necesară și altor persoane in cauză la fel ca și mine .
O persoană ca mine care are dublă cetățenie română și italiană nu mai are nevoie de nici un formular EU când merge înafara Italiei deoarece noile tesere sanitare sunt suficiente pentru a fi prezentate la un spital oarecare din Europa. Pentru că suntem considerați ca și cetățenii italieni care călătoresc în străinătate .
Vă mulțumesc, m-am adresat dar aceștia de aici din USL Toscana sunt cu totul pe dinafară, nici nu au mai auzit de așa ceva și mă plasează de la un birou la altul fara nici un răspuns.
Bună seara, vă rog cum pot să obțin formularul european de sănătate din Italia unde sunt asigurată medical pentru a beneficia de această asigurare și când merg in Romania la medic ?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns !