avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara , vă rog să-mi spuneti cine ar putea să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara , vă rog să-mi spuneti cine ar putea să ia măsuri ...

Bună seara , vă rog să-mi spuneti cine ar putea să ia măsuri de stopare a unei construcții de zid despărțitor cu fundație între două proprietăți aflate în proces de grănițuire și fără autorizație de construcție în cazul în care primăria nu se implică în sistarea lucrărilor ???
Vă mulțumesc , aștept răspunsul d-voastră.
Cel mai recent răspuns: sorescuvalerica70 , utilizator 22:13, 26 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Inspectoratul de Stat în Construcții
[ link extern ]
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea somatiei sidorco sidorco Detin un teren pe care intentionam sa-mi construiesc o casa dar deocamdata este doar in stadiul de fundatie. Asta vara vecinul din stanga a inceput ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Magazia vecinului pe gardul meu dianacj dianacj Vecinul meu a cumparat casa care este mai jos cu un nivel ca si curtea mea.Ne desparte un zid de piatra iar el s-a folosit de zidul meu pt.asi face o magazie, ... (vezi toată discuția)