nico_2014 a scris:
Am citit statutul asociatiei de proprietari din care rezulta ca angajarea administratorului se face pe baza unui contract de munca pe perioada determinata, caz in care fosta conducere a asociatiei a incalcat statutul. In codul muncii nu este specificata posibilitatea modificarii perioadei pe care este incheiat (este doar mentionata acesta posibilitate la art.41 pct.3 lit.a).
Din acest citat (si nu este plagiat), cred ca rezulta cu claritate ca am studiat CM, ca pe dinafara nu il stiu (nu am invatat pana acumsi nici nu am de gand de acum incolo sa invat legile pe de rost).
Va sigur ca am studiat toate documentele asociatiei si asta deoarece vechea conducere a luat, in mod repetat, decizii contrare legii 230/2007 si a statutului, sau s-a complacut in a incasa remuneratia fara sa miste un pai. Acum incerc sa aduc lucrurile pe fagasul normal, asa cum prevad normele legale si nu cum si-ar dori unii dintre locatari.
Nu intentionez sa dublez postarea in nicio alta sectiune a forumului insa, sincer, ma asteptam la raspunsuri concrete si aplicabile (de teorie sunt satul), altfel nu solicitam ajutorul pe acest forum.