Copilul nostru s-a nascut in septembrie 2013 in Transnistria,fiindca sotia e de acolo,eu sunt cetatean roman,sotia cetetean al rep.moldova cu permis de sedere temporara in romania in brasov,in noiembrie am trascris certificatul de nastere al copilului si am mers la primaria brasov pt informatii referitor la aloatie,miau explicat doamnele ca in momentul in care sotia revine definitiv in romania sa mergem cu cererea nsi alocatia se va acorda din ziua in care sa nascut copilul,sotia in februarie a revenit in romania definitiv,din cauza ca permisul expira in aprilie doamnele de la primarie neau convins ca sa asteptam si dupa ce prelungeste permisul de sedere sa mergem sa depunem cererea ca nu vor fi problem,in aprilie am depus cererea in iunie au creat o comisie de verificare si iar am completat dosarul cu mai multe declaratii:de la sotie ca se afla pe teritoriul romaniei,adeverinta de la locatarii ca locuim la adresa din acte,de la mine de la munca....,in final in iulie am primit scrisoare de instiintare ca vom primi alocatia incepand cu 01.05.2014.e posibil sa nu neplateasca lunile din sept2013 pina in mai 2014,si daca da prin ce se justifica aceata hotarire.