avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate romlary

Activitate romlary

MULTUMESC MULT am inteles si imi sunteti de mare ajutor.
unde sa contest?? la primarie pt ca este o decizie de primar, mai exact la cei de la directia de protectie sociala?? sau direct la judecatorie??
Răspuns la discuția Asistent farmacist
multumesc mult am inteles
asta stiu si eu, iar dupa 5 ani vechime sunt 24 sau 25 zile co , doream sa stiu daca exista o lege speciala pt farmacisti sau asistenti de farmacie care sa prevada alceva
particular lant privat de farmaci
Buna ziua, va rog raspundeti-mi si mie la o problema: in perioada de iarna 2011-2012 am beneficiat de ajutor pt incalzirea locuintei depunand toate actele necesare. In 2013 vin cei de la directia protectiei sociale, indreptatiti de altfel in vederea intocmirii anchetei sociale. O doamna ne pune intrebari mie si sotiei iar in max. 10 minute de notat pleca.
Acum in 2014 ma trezesc cu o dispozitie de primar care dispune recuperarea ajutorului de incalzire de care am beneficiat in valoare de 146,21 lei pt perioada 2011-2012, motivul recuperari este incredibil si anume ca titularul nu a furnizat toate informatiile si documentele necesare in vederea intocmirii anchetei sociale in conditiile primiri in casa a doamnei de la ancheta sociala si prezentandu-i toate actele cerute de dansa, cu martori, tatal meu si sotia fiind de fata la discutie.
Ce ma sfatuiti sa procedez??
Sunt asistent farmacist cu 8 ani vechime, lucrez intr-o farmacie care face parte dintr-un lant. As dori sa stiu care este concediul de odihna de care pot beneficia, raportat la cei 8 ani de vechime in munca? Patronii spun acelasi lucru de la inceputul angajarii mele, adica 21 de zile concediul de odihna pe an. Exista o lege in afara Legii 53/ 2003 care sa reglementeze concediul de odihna al asistentilor de farmacie?? Va rog lamuriti-ma si pe mine !
Acum 2 ani am fost notificat cu inceperea executari silite pt o amenda pt care exista titlu executoriu de 5 ani , nu mi- sa facut popririi pe salariu sau alceva.
As dori sa stiu cand se prescrie executarea silita sau termenul de prescriere a executari silite.