asta stiu si eu, iar dupa 5 ani vechime sunt 24 sau 25 zile co , doream sa stiu daca exista o lege speciala pt farmacisti sau asistenti de farmacie care sa prevada alceva
Buna ziua, va rog raspundeti-mi si mie la o problema: in perioada de iarna 2011-2012 am beneficiat de ajutor pt incalzirea locuintei depunand toate actele necesare. In 2013 vin cei de la directia protectiei sociale, indreptatiti de altfel in vederea intocmirii anchetei sociale. O doamna ne pune intrebari mie si sotiei iar in max. 10 minute de notat pleca.
Acum in 2014 ma trezesc cu o dispozitie de primar care dispune recuperarea ajutorului de incalzire de care am beneficiat in valoare de 146,21 lei pt perioada 2011-2012, motivul recuperari este incredibil si anume ca titularul nu a furnizat toate informatiile si documentele necesare in vederea intocmirii anchetei sociale in conditiile primiri in casa a doamnei de la ancheta sociala si prezentandu-i toate actele cerute de dansa, cu martori, tatal meu si sotia fiind de fata la discutie.
Ce ma sfatuiti sa procedez??
Sunt asistent farmacist cu 8 ani vechime, lucrez intr-o farmacie care face parte dintr-un lant. As dori sa stiu care este concediul de odihna de care pot beneficia, raportat la cei 8 ani de vechime in munca? Patronii spun acelasi lucru de la inceputul angajarii mele, adica 21 de zile concediul de odihna pe an. Exista o lege in afara Legii 53/ 2003 care sa reglementeze concediul de odihna al asistentilor de farmacie?? Va rog lamuriti-ma si pe mine !
Acum 2 ani am fost notificat cu inceperea executari silite pt o amenda pt care exista titlu executoriu de 5 ani , nu mi- sa facut popririi pe salariu sau alceva.
As dori sa stiu cand se prescrie executarea silita sau termenul de prescriere a executari silite.