avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare a sumei incasata necuvenit pt ajutor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare a sumei incasata necuvenit pt ajutor de incalzire a locuintei

Buna ziua, va rog raspundeti-mi si mie la o problema: in perioada de iarna 2011-2012 am beneficiat de ajutor pt incalzirea locuintei depunand toate actele necesare. In 2013 vin cei de la directia protectiei sociale, indreptatiti de altfel in vederea intocmirii anchetei sociale. O doamna ne pune intrebari mie si sotiei iar in max. 10 minute de notat pleca.
Acum in 2014 ma trezesc cu o dispozitie de primar care dispune recuperarea ajutorului de incalzire de care am beneficiat in valoare de 146,21 lei pt perioada 2011-2012, motivul recuperari este incredibil si anume ca titularul nu a furnizat toate informatiile si documentele necesare in vederea intocmirii anchetei sociale in conditiile primiri in casa a doamnei de la ancheta sociala si prezentandu-i toate actele cerute de dansa, cu martori, tatal meu si sotia fiind de fata la discutie.
Ce ma sfatuiti sa procedez??
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
romlary, utilizator
Trebuie sa contestati decizia respectiva.
unde sa contest?? la primarie pt ca este o decizie de primar, mai exact la cei de la directia de protectie sociala?? sau direct la judecatorie??
Inainte de a se adresa instantei de contencios administrativ competente, persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim printr-un act administrativ individual trebuie sa solicite autoritatii publice emitente sau autoritatii ierarhic superioare, daca aceasta exista, in termen de 30 de zile de la data comunicarii actului, revocarea, in tot sau in parte, a acestuia.

In acest caz, depuneti o contestatie la primarie impotriva acelei decizii. Mentionati in contestatie ca la , impreună cu formularul depus, ati depus şi actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile nete lunare ale acestora, precum şi actele privind locuinţa sau bunurile deţinute de solicitanţi sau le-ati prezentat din nou celor care au venit pentru ancheta sociala.
MULTUMESC MULT am inteles si imi sunteti de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un an prosper tuturor! vă rog să mă ajutați să contest o ... ElaDia ElaDia UN AN PROSPER TUTUROR! Vă rog să mă ajutați să contest o dispoziție a primăriei prin care mi s-a respins cererea prin care am solicitat ajutor de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil platita catre tata? utilizator2015 utilizator2015 buna ziua.fiul meu are 2 locuri de munca si ia in total 2700ron(27mil) net. vechimea la cele 2 locuri depaseste 1 an.. nu este casatorit legitim cu ... (vezi toată discuția)
Din nou despre ajutoarele de caldura. tanis tanis Sora mea si sotul ei au plecat de curand in strainatate pentru as cauta ceva de lucru.Acasa au ramas cele doua fiice majore care sunt la liceu si traiesc ... (vezi toată discuția)