avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate marianachereches

Activitate marianachereches

Răspuns la discuția Intoarcere la serviciu din CCC
multumesc pt toate raspunsurile !!! sigur nu am fost mai explicita si totusi stau in dubii !!! copilul inplineste 2 ani pe 25 august ,,,eu ca mama trebuie sa merg la lucru mai repede cu o luna asta fiind acum pe 25 iulie ,,,sotul renunta la ultima luna ,el isi continua activitatea tot la aceeasi unitate !!! de la Directia de plati mi s.a spus ca nu e nici o problema pina in 24 inclusiv sunt platita si in 25 iulie pot incepe prima zi de munca ,,,ziua de 25 nu e platita si nici nu se suprapune decit se emite decizia ...Dumneavoasta cum priviti conform legislatiei actuale ???va multumesc !!!
Răspuns la discuția Intoarcere la serviciu din CCC
buna seara,va multumesc din suflet !!! ...mai am o nelamurire ! atunci trebuie sa se opereze si pe cartea de munca cu data de 26 iulie chiar daca e simbata ca sa fie acoperite si aceste zile? avind in vedere ca pe parcurs voi lucra si in ture ,,,va multumesc anticipat !!!
Buna ziua !!! am nascut un copil pe data de 25 august 2012 va rog sa.mi comunicati data exacta dupa doi ani , cind trebuie sa ma intorc la servici ,,,avind in vedere ca 25 iulie cade vineri, urmatoarele zile sunt wekend si sa nu ramina descoperite,,,pot incepe activitatea in munca in data de 25 iulie 2014 ??? va multumesc !!!