avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgianaDuta

Activitate GeorgianaDuta

Răspuns la discuția Plecare din UK in Romania
Pe biletul meu de la Wizz air scrie asa: Dacă rezervarea dvs. include un copil sau un minor, asiguraţi-vă că respectaţi regulile impuse de ţara de plecare referitoare la călătoria în străinătate a copiilor.
Si o prietena de a mea a plecat astazi in Romania cu mama ei. Si nu i-a cerut nimic de la notar.
Răspuns la discuția Plecare din UK in Romania
La Politia de Frontiera scrie doar de iesirea unui minor din Romania, nu zice si de intrare. Si am pasaport individual romanesc. Celor din UK nu prea le pasa de romani, sunt residenta aici de 2 ani. Dupa varsta de 16 ani ai voie sa pleci. Sunt putin confuza, atata tot.
Răspuns la discuția Plecare din UK in Romania
Pentru ca am 17 ani, si wizz air considera copii de peste 14 ani, adulti. Problema este in legatura cu Romania. Pot sa intru in tara singura? Si din UK se zice ca poti iesi daca ai peste 16 ani, dar nu sunt sigura daca pot intra in Romania.
Am 17 ani si am bilet catre Romania din UK la Wizz air. Si o sa plec singura. Poate sa nu ma lase sa plec din UK doar pentru ca nu sunt cu parinti? Stiu de legea din Romania, dar se aplica doar pentru cei care vor sa plece din Romania nu? Poate sa imi explice cineva, va rog. (Am pasaport romanesc.)