avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate andracristina

Activitate andracristina

Răspuns la discuția Accident cu victima
masina era in miscare, dar viteza era redusa, aproape de oprire. Trebuia sa opresc pentru ca aveam in fata un obstacol, pe portiunea de drum pe care mergeam se lucreaza.
Răspuns la discuția Accident cu victima
Stiu ca asta era obligatia, dar din pacate nu am facut-o.Victima este minora, am discutat chiar si cu mama acesteia si a spus ca nu va depune plangere, ca nu este nici o problema.
Răspuns la discuția Accident cu victima
in momentul in care am oprit domnisoara s-a speriat, s-a intors si s-a lovit de masina dupa care a cazut si s-a lovit la un genunchi
Buna ziua,
Ieri pe drumul pana acasa am oprit pe sosea pentru ca mergeau pe partea carosabila 3 fete, una dintre ele s-a intors si s-a urcat pe masina dupa care a alunecat si s-a lovit la un genunchi. Pe moment am vrut sa o ajut si aceasta mi-a spus ca nu necesita ajutor, ca nu va depune plnagere la politie impotriva mea. M-am oferit sa o duc la medic si sa discut cu parintii ei dar ea a refuzat categoric. Astazi m-am trezit chemata la politie pentru ca domnisoara a depus plangere. Spuneti-mi si mie ce se va intampla in acest sens? Sau ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Răspuns la discuția Nerespectarea preavizului
Imi puteti sugera alta modaltate de a proceda? Sincer nu vreau sa sa incheie in acest fel colaborarea cu firma actuala.

In preaviz intra si zilele de week-end? Precizez faptul ca firma la care lucrez in prezent isi are magazinul intr-un centru comercial
Răspuns la discuția Nerespectarea preavizului
Am fost amenintata ca mi se v-a desface contractul pe motive disciplinare, e posibil acest lucru?
Eu mi-am depus demisia incepand cu data de 30.06.2014 si perioada de preaviz s-ar incheia in data de 07.07.2014, nu?
Buna ziua, de curand mi-am depus demisia la firma la care lucrez pentru ca mi-am gast un alt loc de munca. Mi s-a acordat, dar cu un preaviz de 6 zile. Eu trebuie sa ma prezint la noul loc de munca si imi mai raman 3 zile din preaviz in care nu pot merge. Ce mi se poate intampla in cazul acesta?