avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate doinaradu

Activitate doinaradu

Cum se poate știi dacă zona în care locuiesc a fost încadrată corect sau nu? Pentru că, potrivit încadrării în zona respectivă, se plătește și impozitul.
În contextul prelungirii stării de urgență, școlile rămânând închise, este necesară o nouă cerere pt. îngrijire copil și pentru ce perioadă, sau se prelungește din oficiu, dacă părintele nu anunță altceva? (funcționari publici)
Pentru a pleca dintr-un loc de muncă e necesar preavizul de 20 de zile, sau se poate solicita un concediu neplătit pentru o perioadă de 6 luni sau un an?
Bună ziua,

Vreau să vă întreb: în momentul de față sunt în șomaj și au intervenit ceva probleme de sănătate, se poate întrerupe șomajul cu concediul medical( pe ce perioadă) ?. Vă mulțumesc.
După perioada de acordare a șomajului (12 luni), persoana respectivă mai poate beneficia de un alt ajutor social, dacă nu și-a găsit un loc de muncă?. Dacă da în ce condiții și cu ce acte?. Mulțumesc.
Discuție Salariu marit
Am inteles ca din 1 ianuarie 2015 se mai adauga 75 de lei la cei 900 care sunt acum.Intrebarea mea este: aceasta masura se aplica si celor aflati in somaj,adica primesc si ei ceva in plus ?.Multumesc.
Conform programarii concediului,luna iulie este luna in care am solicitat c.o. Tot in aceasta luna urmeaza sa primesc preavizul de concediere colectiva. Intrebarea este: pot sa efectuez cele 16 zile de c.o. pentru care am primit aprobarea sefului sau sa ma ASTEPT CA VOI FI CHEMATA DIN C.O. PENTRU INCEPEREA EFECTUARII PREAVIZULUI,(concediu intrerupt ).Mentionez ca de la inceputul anului am mai facut inca 14 zile (totalul fiind de 30). Va multumesc.