Buna ziua...revin din nou la.dvs. in momentul in care intri in C.O cand ar trebui sa primesti banii? Am inteles ca inainte, de a se pleca in concediu....si, durerea cea mai mare..dp 4 aug ar trebui sa intru in prenatal, dar patronul m.a anuntat ca nu ma plateste, decat in momentul in care si.a recuperat banii de la cas...presupun ca nu e legal...aveti idee cand dau cei de la cas banii angajatorului?? Adica, cand o sa pot fi platita??.. va multumesc
Buna seara. Am si eu o mare dilema...sper sa ma puteti ajuta...lucrez la un magazin, lucrator comercial(unicul).. seful meu detine si un cabinet medical...sunt insarcinata in 26 de sapt..normal de pe 4 aug, eu as putea.sa intru in prenatal...problema mea e ca seful vrea sa.mi incheie contractul de pe firma cu magazin si sa ma treaca pe cabinet...in primul rand am inteles ca.mi pierd concediul de odihna pe care nu l.am luat(ca sa nu mai zic, ca mai am si 10 zile de anu trcut de luat), dar nici bani nu vrea sa.mi dea! Oricum, de cand a aflat de sarcina, face ca trenul...vreau sa stiu, macar, daca mutarea asta imi.afecteaza dreptul de a lua concediul de crestere a copilului si banutii aferenti...va rog sa ma ajutati!