Buna seara. Am si eu o mare dilema...sper sa ma puteti ajuta...lucrez la un magazin, lucrator comercial(unicul).. seful meu detine si un cabinet medical...sunt insarcinata in 26 de sapt..normal de pe 4 aug, eu as putea.sa intru in prenatal...problema mea e ca seful vrea sa.mi incheie contractul de pe firma cu magazin si sa ma treaca pe cabinet...in primul rand am inteles ca.mi pierd concediul de odihna pe care nu l.am luat(ca sa nu mai zic, ca mai am si 10 zile de anu trcut de luat), dar nici bani nu vrea sa.mi dea! Oricum, de cand a aflat de sarcina, face ca trenul...vreau sa stiu, macar, daca mutarea asta imi.afecteaza dreptul de a lua concediul de crestere a copilului si banutii aferenti...va rog sa ma ajutati!
1. Trecerea de la un loc de munca la altul nu va afecteaza la a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta.
2. Dar cereti sa semnati mai intai noul contract individual de munca (CIM), din care sa primiti un exemplar, si apoi sa inceteze actualul CIM (sa nu va pacaleasca si sa ramaneti fara CIM).
3. La data incetarii CIM trebuie sa vi se plateasca toate drepturile banesti cuvenite: salariul la zi, compensarea in bani a concediului de odihna cuvenit si neefectuat pe anii 2013-2014.