avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate Fermierlascar

Activitate Fermierlascar

Răspuns la discuția Problema cu pisicile fara stapan
Multumesc mult, sa inteleg ca vecinul pentru a dovedi ca aceste pisici ai manca puii de gaina trebuie sa aibe o proba si anume o inregistrare video sau o fotografie ceea ce nu stim daca instanta va aproba aceasta proba.
La fel si in cazul hartuirii banuiesc ca trebuie sa am si eu aceleasi probe sau martori.
Voi anunta serviciul de ecarisaj ,problema e ca aici nu exista acest serviciu fiind o primarie de provincie.
Si totusi vecinul striga peste gard ca va chema politia, ma tem ca voi da peste un agent de politie mai nepregatit ca sa nu spun un taranoi , care ma va amenda pt. lasarea in nesupraveghere a animalelor, stiu ca pot depune contestatie iar amenda sa se anuleze. Apoi totul se va transforma in altceva cred ca pot depune apoi o reclamatie pt. denunt calomios.
Cine poate face medierea asta gratuita ? cred ca politistul de proximitate.
Vom vedea . .....

Buna ziua,
Locuesc in provincie vecinul se plange ca pisicile mele ai manaca puii de gaina,hartuindu-ma zilnic si cu amentari de tot felul.
Problema este ca aceste pisici nu sunt inregistrate/adoptate de nimeni sunt doar pripasite pe langa casa mea pt. ca eu le dau hrana. Deci nu pot sa spun ca sunt ale mele.
Pot primi amenda in cazul in care pagubitul reclama ca pisicile mele ai manaca puii de gaina ? Cum poate dovedi ca sunt pisicile mele ?
Pot face plangere penala pt. hartuire si amenintari impotriva vecinului ? Pt .ca hartuirea si amenintarea pe care acesta o face la adresa mea care imi provoaca teama si nesiguranta .
Multumesc.