avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate gilbrent

Activitate gilbrent

Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 de ani dintr-o casatorie anterioara si el cu handicap accentuat , casa este pe numele nevestei obtinuta ca mostenire . Intrebarea mea este : beneficiem de scutire de impozit pe locuinta si daca da cum sa procedam ? caci de la primaria din comuna ni se spune ca nu avem dreptul deoarece eu nu sunt proprietar iar fiul nevestei mele nu este minor . Mentionez ca handicapul este permanent in ambele cazuri . va multumesc.
Ma numesc Olteanu Virgil sunt persoana cu handicap gr.1 cu asistent personal. Intrbarea mea este urmatoarea: unde ar trebui sa ma adresez , sau cum ar trebui sa procedez in situatia in care primaria din comuna Tarnova Caras-Severin unde locuesc nu ne-a mai dat indemnizatia de insotitor din luna aprilie si nici atunci toata suma , iar cind mergem sa intrebam contabilul ne spune ca nu sunt bani si sa nu asteptam nimic pina in luna octombrie . Va rog sa ma credeti ca acesta este un apel disperat , in afara de indemnizatia de handicap nu mai am alt venit. In aceiasi situatie sun toate persoanele cu handicap din comuna. Cu tot respectul.... va multumesc.