Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 de ani dintr-o casatorie anterioara si el cu handicap accentuat , casa este pe numele nevestei obtinuta ca mostenire . Intrebarea mea este : beneficiem de scutire de impozit pe locuinta si daca da cum sa procedam ? caci de la primaria din comuna ni se spune ca nu avem dreptul deoarece eu nu sunt proprietar iar fiul nevestei mele nu este minor . Mentionez ca handicapul este permanent in ambele cazuri . va multumesc.
Ma numesc Olteanu Virgil sunt persoana cu handicap gr.1 cu asistent personal. Intrbarea mea este urmatoarea: unde ar trebui sa ma adresez , sau cum ar trebui sa procedez in situatia in care primaria din comuna Tarnova Caras-Severin unde locuesc nu ne-a mai dat indemnizatia de insotitor din luna aprilie si nici atunci toata suma , iar cind mergem sa intrebam contabilul ne spune ca nu sunt bani si sa nu asteptam nimic pina in luna octombrie . Va rog sa ma credeti ca acesta este un apel disperat , in afara de indemnizatia de handicap nu mai am alt venit. In aceiasi situatie sun toate persoanele cu handicap din comuna. Cu tot respectul.... va multumesc.