Parintii in anul 1974-75 au construit a casa cu etaj, in autorizatia de constructie este trecut si numele fiului. Casa si terenul este intabulat la 28.O1.2OO9 numele tatalui. Fiul sustine ca etajul unde locuieste este construit de dansul, cere de la tata si frati, ca etajul sa fie vandut prin contract de vanzare-cumparare si dupa aceasta sa fie intabulat pe numele lui, iar parterul sa fie dat fratilor cu donatie care dupa disparitia tatalui poate fi atacat de el, si sa dezmosteneasca fratii o intelegere sau contract de vanzare cumpararescrisa de fiul, neutentificat de notar si semnaturi nerecunoscute, de tatal si fratii, nici de martori. Prin care cere ca jumatate din teren sa-i revina lui si celalalte parte suroru care nu este de acord cu acest contract scris cu mina, si nu recunoaste ac fiind adevarata.
Am mostenit 32,ha de teren extravilant, am primit act de validare conform legea 12000 art.3. Problema mea este ca pana in prezent terenurile in satul unde se afla terenul inca nu în măsura terenurilor agricole, nu a eliberat nici un act de proprietate.Nu stiu care este procedura sa primesc act de proprietate. Mentionezi ca am pe toate carte funciare veche.
Multumesc anticipat.
Buna ziua. Acum sunt in concediu de cresterea copilului pana la data de 25. august 2014. Firma unde am lucrat a intrat in faliment. Cand se termina concediul de crestere copilului eu voi fi 33-lea saptamani de sarcina. Daca solicit somajul cum se calculeaza concediul de maternitate? Dar daca fac o angajare cat trebuie sa lucrezi ca sa primesc concediul de maternitate?
Multumesc anticipat.