va multumesc foarte mult pentru raspunsuri...deja am fost chemati la politie sa ne impacam cu persoana vatamata. acest tanar doreste sa si retraga plangerea, doar sa i platim spitalizarea, si sa i mai dam o suma de bani...cei de la politie ne a recomandat ca dupa ce si retrage plangerea noi sa i achitam aceea suma de bani in cazukl in care acel certificat medico legal v a fi distruns..sincer nu am dorit sa se ajunga la astea, persoana vatamata a avut si el partea lui de vina.dupa ce ca ne a adus jigniri si injuraturi ne a si amenintat.sper ca totul sa se termine... de alta data voi fi mai precaut.las asa zisi prieteni deoparte si mi voi vedea de ale mele.... inca o data va multumesc din suflet.. mult succes pe viitor
buna. am o intrebare.! cine e dispus/a sa ma ajute cu un raspuns?am lovit un tanar impreuna cu un prieten. dupa cateva lovituri l am lasat jos .costient..acel tip a fost la spital si a beneficiat de ingrijiri medica. am inteles ca are dantura pusa in sarma. si ca are certificat medico_legat de 15 zile. eu fiind la prima abatere( nu am avut niciodata probleme de genul sau cu politia) acest tanar a facut plangere la politie. va rog din suflet sa ma informati si pe mine . ce pot sa patesc? care ar fi pedeapsa?