avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate aladin1986

Activitate aladin1986

Răspuns la discuția VATAMARE CORPORALA
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri...deja am fost chemati la politie sa ne impacam cu persoana vatamata. acest tanar doreste sa si retraga plangerea, doar sa i platim spitalizarea, si sa i mai dam o suma de bani...cei de la politie ne a recomandat ca dupa ce si retrage plangerea noi sa i achitam aceea suma de bani in cazukl in care acel certificat medico legal v a fi distruns..sincer nu am dorit sa se ajunga la astea, persoana vatamata a avut si el partea lui de vina.dupa ce ca ne a adus jigniri si injuraturi ne a si amenintat.sper ca totul sa se termine... de alta data voi fi mai precaut.las asa zisi prieteni deoparte si mi voi vedea de ale mele.... inca o data va multumesc din suflet.. mult succes pe viitor
buna. am o intrebare.! cine e dispus/a sa ma ajute cu un raspuns?am lovit un tanar impreuna cu un prieten. dupa cateva lovituri l am lasat jos .costient..acel tip a fost la spital si a beneficiat de ingrijiri medica. am inteles ca are dantura pusa in sarma. si ca are certificat medico_legat de 15 zile. eu fiind la prima abatere( nu am avut niciodata probleme de genul sau cu politia) acest tanar a facut plangere la politie. va rog din suflet sa ma informati si pe mine . ce pot sa patesc? care ar fi pedeapsa?