avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate oanatatuta

Activitate oanatatuta

Răspuns la discuția gratuitate transport
multumesc!
daca frecventez cursurile unei facultati acreditate la zi si am peste 26 ani beneficiez de transport gratuit la cfr?
buna seara! Atenţie! Nivelul minim al indemnizaţiei de creştere şi noul cuantum al stimulentului de inserţie se vor acorda din oficiu începând cu drepturile aferente lunii iulie. Persoanele care la 1 iulie se află în plata stimulentului până la împlinirea de către copil a vârstei de doi, respectiv trei ani se vor bucura din oficiu de prelungirea acestui drept până la împlinirea vârstei de trei, respectiv patru ani.
Din aceasta reiese ca o sa primesc indemnizatie timp de trei ani in loc de 2?
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Buna ziua!Ma confrunt cu o alta problema si v-as ruga sa imi oferiti o lamurire daca se poate.
Contractul meu de munca incepe la data de 15.09.2014 si am o fractiune de norma de 2 ore pe saptamana.Eliberand adeverinta de la CJP privind cotizatia la numar zile lucrate pe luna imi apare 1.de la AJPIS mi s-a spus ca trebuie rectificative pe acele luni deoarece acolo trebuie sa am cate zile sunt lucratoare in luna(20,21).Intorcandu-ma la scoala mi se spune ca nu are cum.De fapt cum este corect?
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Concediu prenatal
va multumesc
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Va intreb pentru ca am depus actele acum o luna si nu am primit nici o decizie.Ducandu-ma sa ma interesez mi s-a spus ca nu ma incadrez deoarece in adeverinta care trebuie scoasa de la casa de pensii sa se vada cotizatia pe luna noiembrie apar cu 0 zile.m-am dus la scoala sa faca o rectificativa pentu ca am lucrat,dar in restul lunilor apar la zile lucrate 1 si norma 8 ore dupa cum scrie in adeverinta.cei ce se ocupa cu acordarea CCC spun ca nu ma incadrez,dar daca fac rectificativa catre finante pe luna noiembrie oare va fi acceptat?
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Lucrez cu CIM in invatamant la plata cu ora dar 2 ore pe saptamana
Răspuns la discuția Concediu prenatal
BUNA ZIUA!DACA LUCREZ LA PLATA CU ORA 2 ORE PE SAPT BENEFICIEZ DE CCC.MENTIONEZ CA AM 12 LUNI PE CM
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Va multumesc!
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
exact asa s-a intamplat dar am itampinat o alta problema.fiind la plata cu ora nu stie doamna secretara cum sa-mi completeze anexa nr.2 privind indemnizatia crestere copil,pentru ca acolo se cer nr zile lucrate iar eu am ore.
Daca ma puteti ajuta ,va multumesc!