multumesc ,atunci cand a primit instiintarea de la colegiul medicilor a venit l mine l munca si m a amenintat k ma distruge ca ma da afara de acolo etc
el nu vrea sub nici o forma sa mi dea banii zice ca sa merg in instanta probabil ca e constient ca procesele dureaza si poate eu voi renunta ... dar nu am nici o fisa medicala sau ceva de genul, plus ca am inghitit stifturi in somn si am dovezi in convorbirile de pe facebook
stiu ca e dificifl de demonstrat dar am convorbiri pe facebook in care il acuz de tot, iar el nu infirma asta, chiar recunoaste spune ca culpa e impartita intre el si tehnician
multumesc tuturor pentru sfaturi
Interventie moderator: daca doriti sa adaugati o noua postare la mesajul anterior, va rog folositi butonul editare in interiorul celor 30 de minute care permit accesul. Multumesc pentru intelegere.
am iinceput acum 2 ani sa colaborez cu un dentist pentru a-mi reface dantura doar ca acel medic este total pe langa ... orice dinte imi punea imi cadea am inchitit si stifturi in somn si punti etc ...l-am reclamat la consiliul medicilor dentisti iar cei de acolo mi-au dat dreptate si mi-am spus ca o sa l indrume sa mi dea banii inapoi doar ca el nu vrea si ass vrea sa l dau in judecata doar ca vreau sa ma informati cum pot sau unde pot sa mi fac o analiza a danturii mele facute de el ca sa am proba in dosar pentru ca as vrea sa ma apuc sa mi fac in alta parte dar vreau sa am si dovezi in instanta si pana ajung in instanta mai dureaza va multumesc .