Astazi am primit o citatie la postul de politie de care apartin, si ca un cetatean corect si speriat m-am dus intr-un suflet la politie pentru a afla motivul citarii, deoarece pe citatie nu era trecut decat mentiunea ca trebuie sa am buletinul iar daca nu ma prezint amenda este de 500lei . Cand am ajuns acolo politistul a refuzat orice dialog motivand ca trebuie sa revin la data cand am fost citata. Chiar daca am insistat au refuzat sa-mi comunice motivul pentru care am fost citat. Trebuie sa specific ca citatia a fost lasata la barul din cartier si nu inmanata personal, iar numele de familie de pe citatie are o litera gresita . Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie.
S-au oprit sa bea o bere si au lasat si citatia. Nu stiu cine a semnat pt. Primirea ai, pe mine m-a sunat un vecin care la randul lui a primit citatie si m-a anuntat ca am si eu una la bar. Cand am fost la politie am intredat de ce nu au trimis citatia prin posta , iar ei la randul lor m-au intrebat daca platesc eu costurile postale. Sper ca urmatoarea citatie o sa o trimita prin ramburs, pentru ca eu nu sunt un client fidel al barului din cartier.