In urma cu 2 ani am actionat o comapanie in instanta, am pierdut procesul, iar acum trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.
Pe site-ul tribunalului apare urmatorul mesaj : punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Din ce am cautat pe internet inteleg ca trebuie sa merg la tribunal sa ridic acel document.
In acel document se specifica cat am de platit, eventual si contul in care ar trebui sa virez banii ?
Daca nu se specifica contul bancar, cum as putea afla contul bancar al companiei ?
In intimpinare nu se precizeaza, acolo este trecuta adresa companiei si C.U.I.
Donatia a fost facuta cand traia batrana in fata notarului, un teren in suprafata de 25.000 mp.
Asa cum spuneti, cel mai probabil ca sa ne convingem ca masuratoarea a fost facuta corect trebuie sa angajam un cadastrist.
Multumesc.
Buna ziua,
Am o problema si anume un cadastru efectuat gresit, sau cel putin asa banuiesc.
Mama mea a mostenit prin donatie un teren in suprafata de 25.000 metri patrati. Dupa efectuarea cadastrului (cadastru efectuat prin primarie) terenul apare avand o suprafata de 22.769 metri patrati.
Am fost la primarie si cei de acolo mi-au zis sa merg la Oficiul pentru Cadastre. Cei de la Oficiul pentru Cadastre mi-au zis ca ei fac cadastru functie de actele trimise de primarie.
Cum as putea sa verific daca cadastrul a fost efectuat sau nu gresit ?
Ce acte imi trebuie si de unde sa le iau ?