avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Activitate max36

Activitate max36

Răspuns la discuția Plata orelor de noapte
Va mulțumesc
Bunai ziua, am o nelamurire, si anume
In codul muncii se specifica ca plata sporului de noapte este de 25% din slariul de baza sau se poate micsora programul de lucru cu 1 ora fara a fi afectat salariul lunar. Intrebarea mea este daca aceasta reducere de program se aplica la fiecare zi de munca sau la o singura zi pe saptamana sau din luna
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca exsista vreo reglementare juridica cu privire la cate contracte de munca cu perioada determinata, succesive , sau cate acte aditionale cu perioada determinata poate face angajatorul unui angajat.
Răspuns la discuția Vouchere neacordate in 2023
Va mulțumesc
Nu am primit vouchere de vacanta pt anul 2023, sunt angajatul unei primarii iar primarul spune ca nu a primit banii pt vaucere si ca nu se mai dau fara sa-mi spuna care este baza legala. Cum pot afla adevarul ?
Răspuns la discuția Codul rutier
Va mulțumesc
Discuție Codul rutier
Buna ziua,as dori sa ma ajutati sa gasesc situatiile in care un politist rutier iti poate RETRAGE PERMISUL DE CONDUCERE
. Eu nu am gasit in legislatie decat pentru cazul in care ai fost declarat inapt din pct de vedere medical
Va mulțumesc pentru răspuns. Sa aveti o zi buna.
Ne acordarea de drepturi salariale in speta sporul de conditii vatamatoare, se prescrie ? Exista un termen in care poate fi cerut in instanta ?
In toti acesti ani noi nu am beneficiat de roadele acelui teren, beneficiarul fiind "viitorul" cumparator. In anul 2007 l'am cautat pt ai spune ca trebuie sa plateasca impozitul pt teren dar nu a mai fost de gasit pana acum, a revenit dupa 16 ani cu amenintari ca daca nu ne prezentam la notarcne da in judecata si nu vrea să plateasca nici impozitul pt acesti ani