avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum poate fi incadrata situatia relatata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum poate fi incadrata situatia relatata

Buna ziua, am achizitionat o soba pe motorina si am primit-o defecta, am trimis-o la garantie si acum imi cere suma de 130 lei pe care am spus ca nu o sa-i platesc deoarece soba este in garantie. Sursa a fost stricata de catre curier dupa cum spune vanzatorul, acum refuza sa-mi trimita soba. Acest fapt se incadreaza la inselaciune sau la furt ?
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
max36, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzatie inselaciune green488 green488 Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)
Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)