avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Butterfly82

Activitate Butterfly82

Buna ziua,
Doresc sa divortez de sotul meu cu care am un copil in varsta de 5 ani. Am urmat o forma de invatamant care imi va permite din septembrie sa ocup o functie de functionar public cu statut special. Copilul a fost crescut in tot acest timp de soacra mea (deoarece sotul nu doreste ca si mama mea sa fie implicata in cresterea lui, considerand-o incapabila). Mentionez ca veneam saptamanal acasa.
Motivul pentru care doresc sa iau aceasta decizie este aceea ca el s-a schimbat foarte mult dupa nasterea copilului, este un parinte responsabil, insa pana la modul fffautoritar, este violent si consider ca nu este un mediu prielnic in care sa imi cresc copilul. Sunt multe exemple....dar v-as plictisi probabil. Nici copilul nu si-l doreste in preajma, stiindu-i de frica, tot timpul ma intreaba daca este tati acasa cand revenim in locuinta,
Ceea ce vreau sa imi spuneti este daca pot divorta pe o cale mai usoara, nu mi-as dori sa apelez la instanta, doar daca nu este de acord ca al nostru copil sa ramana la mine. Mentionez ca nu imi doresc nimic de pe urmele acestei casnicii (partaj imobil sau autovehicul) ci imi doresc sa il am pe copil, atat.
Multumesc anticipat!