Tu te-ai uitat macar odata pe grilele de anul asta?
Sunt convins ca n-ai fi facut nici macar 40 de puncte si vii sa te dai "marea viteaza". De-astia ca tine care slujesc partidul ajung departe "dar fara legitimitate".
Ai impresia ca eu am zis sa nu mai comentezi ca vei avea probleme? :) Ce probleme? Cu cine?
Da, este revoltator sa nu-ti dea apa si sa-ti arunce foile pe jos, cu asta am fost de acord de la inceput. Insa mesajul meu e cei pentru care dau de2,3,..n ori, nu reusesc sa intre, ii invinovatesc pe cei care formuleaza subiecte pentru nereusita lor si nu-si pun problema ca o parte de vina e si la ei.
Apropo, si anul viitor vei auzi ca in 2014 au fost mai usoare grilele...asa se intampla de fiecare data.
Inca o chestie... Nu afirm ca toti cei care au picat examenul nu au fost pregatiti. Exista si zile mai proaste pentru orice persoana, trebuie luate in considerare si oboseala si stresul din timpul examenului. Dar chiar si asa, in proportie de 99% depinde strict de capacitatea de adaptare a fiecaruia, de pregatirea anterioara examenului si de capacitatea de a aplica ceea ce ai invatat, nu de a reproduce.
In concluzie, e normal sa se revolte lumea pentru conditiile in care se da examenul, dar NU pentru subiecte. In conditiile in care sunt persoane care iau examenul (si nu-s putine), inseamna ca grilele (majoritatea lor) au fost corect concepute.