In urma unei actiuni de revendicare am intrat in posesia unei suprafete de 464 mp teren .Dupa N executari silite am reusit sa intru in posesia efectiva a 300 mp.De frica unei actiuni in forta din partea celor de la care am revendicat terenul am facut cadastru pe suprafata de 300 mp astfel incat 164 mp au ramas in continuare la ei. Intrebarea mea este : atata timp cat ma aflu in interiorul de prescriptie a executarii silite (10 ani) pot sa reiau executarea pentru a intra si in posesia restului de 164 mp sau..................atat timp cat am facut cadastru pe suprafata de 300 mp inseamna ca am renuntat la suprafata de 164 mp in favoarea celorlalti....Multumesc
fratele meu a lucrat ca sudor la Romlux Targoviste in perioada 1974- 1983 si,acum , cand am solicitat adeverinte cu grupa de munca si diferite sporuri de care a beneficiat in acea perioada (pentru a iesi la pensie anticipata) am observat ca nu beneficiaza de grupa de munca; explicatia persoanei de la arhiva a spus ca ordinul 50/90 a reglementat situatia grupelor de munca numai pentru persoanele care erau active la acele locuri de munca la data aparitiei acelui ordin . Va rog sa imi spuneti daca este corecta explicatia sau ...ce putem sa facem .Precizez ca in cartea de munca nu sunt informatii cu privire la gr de munca intrucat a plecat prin demisie.Multumesc.