avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters326129

Activitate ContSters326129

Răspuns la discuția Gradina blocului este ocupata!
As vrea sa fie eliberata de lucrurile depozitate ilegal! Are un uscator, trei banci, doua mese, o etajera sub geam si, mai mult, este ingradita...am inteles ca reprezinta spatiul public, asadar as dori sa scot placa de beton, sa las cel mult o masa si o banca, adica sa arate a curte de bloc, nu a domeniu privat. [ link extern ] /
(acum are un alt gard)
Răspuns la discuția Gradina blocului este ocupata!
Pozele sunt mai vechi. Acum lipsesc cauciucurile, scara, alte mărunțișuri.
Bună dimineața, am hotărât să apelez la serviciile acestui site pentru a clarifica o problemă legată de drepturile pe care le dețin locatarii unui bloc asupra condominiului - grădina blocului. Vecinul de la parter își are depozitate aici un uscător, trei bănci, două mese și o etajeră sub geamul său. În plus, există și un despărțitor care delimitează terenul "aferent" apartamentului său de restul grădinii. Țin să menționez că acest vecin a turnat și o placă de beton în grădină... Este legală o astfel de însușire a proprietății publice? Din câte am înțeles, ar fi realizată cu acordul asociației de locatari, ceea ce mi se pare iarăși o aberație, întrucât acest teren aparține primăriei. Mulțumesc, avocatnet!

[ link extern ] /
[ link extern ] /