avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradina blocului este ocupata!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradina blocului este ocupata!

Bună dimineața, am hotărât să apelez la serviciile acestui site pentru a clarifica o problemă legată de drepturile pe care le dețin locatarii unui bloc asupra condominiului - grădina blocului. Vecinul de la parter își are depozitate aici un uscător, trei bănci, două mese și o etajeră sub geamul său. În plus, există și un despărțitor care delimitează terenul "aferent" apartamentului său de restul grădinii. Țin să menționez că acest vecin a turnat și o placă de beton în grădină... Este legală o astfel de însușire a proprietății publice? Din câte am înțeles, ar fi realizată cu acordul asociației de locatari, ceea ce mi se pare iarăși o aberație, întrucât acest teren aparține primăriei. Mulțumesc, avocatnet!

[ link extern ] /
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
ContSters326129, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters326129 , utilizator 13:35, 16 Iulie 2014
Pozele sunt mai vechi. Acum lipsesc cauciucurile, scara, alte mărunțișuri.
Spatiul din jurul imobilelor de locuit in comun poate avea statut privat sau reprezinta domeniu public - situatie in care asociatia de proprietari nu detine competenta sa dea acordul de folosire
Pentru solutionare sesizati oficial directia corp control din primarie
Care este nemultumirea dv. exact, ca are el sau ca nu aveti dv.? Ca sa identific problema... ce-ati dori sa se intample cu acel teren?
As vrea sa fie eliberata de lucrurile depozitate ilegal! Are un uscator, trei banci, doua mese, o etajera sub geam si, mai mult, este ingradita...am inteles ca reprezinta spatiul public, asadar as dori sa scot placa de beton, sa las cel mult o masa si o banca, adica sa arate a curte de bloc, nu a domeniu privat. [ link extern ] /
(acum are un alt gard)
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
ContSters326129, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)
Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Domeniu public schiopgica schiopgica stau intr-un bloc cu spatiu public in fata dar si in spate .spatiul public din spate a fost inchis cu usi ca sa nu se poate trece tin sa mentionez ca usile au ... (vezi toată discuția)