Buna ziua.
Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul din casa scarii, doar pentru locatarii din acea scara. Adica este imprejmuita de gard.
Acea gradina fiind parasita, imediat dupa ce m-am mutat, am inceput sa ma ocup de intretinerea ei. Adica tuns iarba, curatat crengile uscate, vopsit babatorul de covoare si uscatorul de rufe, etc.
Dupa un timp, vecinul de la etajul 1, a instalat o trambulina pentru copii de pe scara (toti copii, nu doar ai lui), in capatul gradinii. Cred ca a trecut mai mult de un an de cand acea trambulina a fost instalata. Copii mei, poate au folosit-o de vreo 10 ori de cand a fost instalata, iar copii vecinilor si mai putin. In schimb, sotia mea foloseste uscatorul de rufe, pentru a usca haine, frecvent.
Acum cateva zile, a venit la noi la usa un politist local. Acesta a spus ca avem o reclamatie la apartamentul nostru si ca ne someaza sa dezinstalam trambulina si sa dezafectam uscatorul de rufe, deoarece sunt instalate ilegal.
Eu i-am spus ca nu pot face asta deoarece nu-mi apartin, dar poate inainta acea plangere la asociatia de proprietari.
Cu siguranta un vecin frustrat a facut reclamatia, care probabil crede ca folosim gradina mai mult decat el. Mentionez ca toata gradina este accesibila tuturor. Ba chiar am instalat si un balansoar pentru cine vrea sa stea.
Toata scara blocului este revoltata de reclamatie, dar in caz ca vine reclamatia la asociatie si nu e doar o chestiune indreptata impotriva mea, ce pot face sa putem pastra trambulina in gradina, legal (daca este cazul), chiar daca este mai mult pe post de mobilier, decat pentru joaca?
Multumesc, Robert.
Cel mai recent răspuns:
Adam Grecu , utilizator
13:45, 29 August 2023