avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o situație ...

Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o situație cu o vecina. Eu stau la parter la scara doi a blocului, iar vecina sta la etajul 1 scara 1, deci nu stam în aceiași scara a blocului. Recent cei de la primăria sectorului 5, ne-au asfaltat toate trotuarele din jurul blocului, inclusiv pe cel de sub geamurile mele! Imediat după trotuar avem și pământ unde mama mea a planat niște flori. Muncitorii de la primărie au ajutat-o pe aceasta vecina sa rupă florile acelea și să-i bage în pământ doi stâlpi ca să poată să-și întindă frânghii pentru rufe și au tăiat și o bucata din gardul care înconjura acest perimetru ca să poată sa treacă pe sub geamurile noastre ca să poată să-și întindă rufele. Întrebarea mea este și va rog mult sa ma ajutați cu un răspuns, aceasta vecina are voie sa vina în fata geamului meu ca să-și întindă rufele și mai ales acei muncitori de la primărie au avut voie sa facă acesta treaba? Sunt foarte disperata pentru ca aceasta doamna este foarte vulgara și amenințătoare cu mama mea și trebuie sa fac ceva! Va rog sa ma îndrumați cu aceasta problema. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: caplimpede778899 , utilizator 12:14, 8 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Am înțeles. Nu există nici măcar șansa să fac reclamație la Primărie cu privire la cei care au ajutat-o pe aceasta vecina și sa poată interveni pentru scoaterea acelor fiare? Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util

Password1234 a scris:

Am înțeles. Nu există nici măcar șansa să fac reclamație la Primărie cu privire la cei care au ajutat-o pe aceasta vecina și sa poată interveni pentru scoaterea acelor fiare? Multumesc

Puteti face reclamatie la primarie, spatiul respectiv nu e proprietate comuna, e domeniu public si nu e pentru intins rufe, mai ales in fata altcuiva.
Va mulțumesc pentru sfaturi. O zi buna!

Alte discuții în legătură

Bună! Împreună cu vecinii din scara am construit în fata ... Ramonn Ramonn Bună! Împreună cu vecinii din scara am construit în fata blocului o căsuța din lemn înaltă, nu atinge pământul, am pus banca, balansoar mic pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)
Înțeleg că terenul din jurul blocului este in proprietatea ... anaid1709 anaid1709 Înțeleg că terenul din jurul blocului este in proprietatea Consiliului Local. Are acesta dreptul să îl vândă către locatarii de la parter? Întreb ... (vezi toată discuția)