avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună! Împreună cu vecinii din scara am construit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună! Împreună cu vecinii din scara am construit în fata ...

Bună!
Împreună cu vecinii din scara am construit în fata blocului o căsuța din lemn înaltă, nu atinge pământul, am pus banca, balansoar mic pentru copii, am amenajat cu flori, verdeață.
Un vecin de la scara alăturată ne-a făcut reclamație și trebuie sa demolam ca să nu luam amenda. Ce demersuri am putea sa facem pentru a păstra tot ce am făcut?
Va mulțumim!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 23 Octombrie 2020
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot avea statut privat sau apartin domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public este necesar sa va adresati oficial serviciului specializat din primarie serviciul gospodarie caruia sa ii solicitati oficial acceptul pentru modernizarea spatiului cu executarea amenjarilor pe care le apreciati necesare
Daca primiti acordul primariei intrati in legalitate
mergeti si cu fotografii cand depuneti cererea, mergeti si in audienta la primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocul de lângă noi are pământ și ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O întrebare blocul de lângă noi are pămînt și acest pămînt este folosit in interese proprii. Au plantat legume,flori fiecare locatar și ... (vezi toată discuția)
Informatii spatii verzi din jurul blocurilor Crisdeiu Crisdeiu Bună seara.Mă scuzați ca deranjez. Am dori să știu dacă e legal ca în spațiul din spatele blocului sa se planteze flori.mai mult din 3/4 din parc e ... (vezi toată discuția)
Gradina din fata blocului ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, Ma intereseaza care este statutul terenului din fata blocului, ma refer la bucata mica de teren aferent fiecarui bloc.. Vecina de la parter a ... (vezi toată discuția)