avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate pinteaana

Activitate pinteaana

Răspuns la discuția Recalculare salariu impus de itm
In cazul acesta ce aș putea să fac pentru recuperarea banilor care nu mi-au fost acordați ?
Ar trebui să contactez un avocat din zonă? Să fac altă sesizare ?
Iar plata pentru orele din ianuarie- martie 2018 a rămas tot 9,5 lei pe oră
Bună ziua dupa multe certuri cu angajatorul asupra plății orelor suplimentare am făcut o sesizare la itm , in urma sesizari sa decis recalculare drepturilor salariale si plata acestora pentru lunila mai-februarie luni care cel mai puțin am avut 10 ore suplimentare iar pentru 10 luni mi au fost acordat o sumă infimă de 100 lei orele la momentul cand lucram erau calculate cu 9,5lei / oră ce aș putea sa fac pot să îi dau in judecată pentru calculare incorectă sau ulterior ei puteau sa schimbe tariful pe oră si sa ajung la 1leu/ oră
buna ziua am mari probleme cu niste vecini care isi lasa vacile nesupravegheate pe drumurile publice .
probleme in sensul ca in fata portii mele sunt copaci si este umbra iar peste drum am amplasat un garaj cu toate formele legale dar in proiect nu este prevazut cu usa sau alt mod de a se inchide cand masina este in garaj am gasit-o zgariata cu oglinda sparta si multe altele cand plec cu masina gasesc inauntru numai balega si urina de la animale la care vecini spun ca nu ii intereseaza sa faca curat sau sa le pazeasca ca la 200 de m incepe imasul si ei le duc acolo si le lasa de izbeliste eu ce ar trebui sa fac sa le pazesc eu? X-(
cum as putea legal sa-i trag la raspundere as dori un raspuns cat mai urgent ca am ajuns la disperare X-(