avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate beatrice_emma

Activitate beatrice_emma

Răspuns la discuția somer fara indemnizatie angajare
intre timp am fost la ajofm, unde mi s-a spus ca doar daca sunt angajate persoane peste 45 de ani se beneficiaza de ajutoare pt angajatori. dimineata am sunat la ei si de asta eram sigura ca trebuie sa merg cu lectia invatata. mi-au spus ca se poate inscrie in evidenta lor ca si somer fara indemnizatie, dar asta nu-l va ajuta nicidecum pe un eventual angajator. eventualii angajatori sunt mai receptivi de a angaja un somer de la care pot avea beneficii, decat de o persoana fara venit.
voi studia articolele indicate de dvs. va multumesc frumos
Răspuns la discuția somer fara indemnizatie angajare
buna ziua,
momentan are mai multe oferte de lucru, care le analizeaza. si intrebam intr-o eventualitate de angajare. beneficii pentru angajator. exista beneficii si pentru somer?
puteti sa-mi indicati si o baza legala, sa fim pregtiti pentru ajofm. daca nu mergi cu legea in mana, cel mai simplu este sa spuna ca nu se poate.
trebuie sa aiba o anumita perioada de timp calitate de somer fara indemnizatie inainte de angajare pentru ca angajatorul sa poata solicita beneficiile pt somer?
va multumesc pentru promtiudine.
la noi, la institutiile publice trebuie sa mergem cu lectia invatata, altfel din start suntem expediati.
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pentru un somer fara indemnizatie (lipsa indemnizatie datorita demisiei) in momentul unei noi angajari, se pot solicita beneficii specifice angajarii somerilor? am sunat la institutia specifica si mi-au zis ca nu se poate, insa nu erau ft convinsi de raspuns. este vb de un arhitect de 33 de ani. multumesc