Decizia AJPIS nu prevede nici o lege si nici nu imi cere documente suplimentare
"Prin prezenta va comunicam faptul ca cererea dvs inregistrata la AJPIS Salaj prin care solicitati indemnizatie pentru cresterea copilului pana la un an nu s-a solutionat deoarece …(numele sotului) nu figureaza cu domiciliul de resedinta in jud Salaj"
Acesta este toata decizia.
Pentru a lamuri putin lucrurile. Eu si sotul meu avem domiciul in Cluj, avem doar flotant. Pe baza flotantului nu se poate depune dosarul de CCC in Cluj. Asadar mi-am depus dosarul in Salaj, unde am eu domiciliul stabil (sotul avand in Satu-Mare).
La depunerea dosarului mi s-au cerut si actele sotului, fara acestea nu au vrut sa imi primeasca dosarul. Degeaba le-am explicat ca nu exista nici o prevedere legala care sa ne oblige la acest lucru si nici nu planuim ca sotul sa ramana luna respectiva in CCC. Pana la urma, ca sa nu mai am batai de cap, am facut si depus si actele respective pentru a mi se aproba dosarul.
Buna ziua,
Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele fiind bune) pe motiv ca domiciliul sotului este in alt judet?