Este normal sau mai degraba,legal, sa mi se ceara Demisia , fara data pusa pe hartia respectiva, inca de la angajare ? Pe motiv ca....,,Nu se stie ca va fi,sa nu avem probleme ? "
Multumesc anticipat .
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :este vorba despre o persoana,barbat, nascut la data de 03.06.1944 ,pensionar la limita de varsta cu o indemnizatie lunara de 400 lei, bolnav de diabet gr 2 , de 4 ani, partial nevazator,adica cu un ochi nu vede deloc avand un glaucom nerezorvabil din punct de vedere medical iar cu celalalt ochi nu vede f bine desi a avut loc o operatie de schimbare de cristalin acum 2 ani .Intrebarea mea este urmatoarea: aceasta persoana mai are vre-un drept -ajutor,banesc,pensie de boala,sociala etc . ( scuze,nu cunosc termenii exacti ) in afara de pensia de drept pe care o primeste acum ?
Va multumesc anticipat.Cu stima C
Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot obliga doi parinti spre a-si trimite copilul la scoala,mai exact de a continua scoala , specificand caci acestia l-au intrerupt de la scoala dupa ce copilul a ramas repetent la sfarsitul cls. v- a .an scolar 2014-1015. Curios pentru mine caci pana acum ,nu s-a sesizat nimeni, conducerea scolii sau altcineva pt a le cere acest lucru sau macar niste lamuriri cu privire la acest aspect, scoala incepand totusi de cateva luni bune...Eu m-as adresa cuiva,cineva care sa fie in masura sa ii oblige cumva la acest lucru, as face o sesizare dar nu stiu unde, vreau sa ajut acest copil ,care nu are nici o problema de sanatate sau mintala,pur si simplu vina a fost a parintilor caci l-au tot oprit de la scoala pentru a ajuta la treburile gospodariei. Mentionez ca este vorba despre o scoala din mediul rural,nu stiu daca are vreo importanta asta...
Multumesc anticipat .
Multumesc d-le Tudor Valeriu,mi-ati fost de mare ajutor !
Multumesc ,d-le Tudor Valeriu .
Cu stima Claudia.
Perioadele de somaj( 2-3 ani )avute in perioada celor 15 ani se calculeaza vechime ?
este femeie,nascuta 22.05.1972
Buna ziua ,va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare,mai exact doua, cati ani minim lucrati ar trebui sa aiba o persoana nascuta in anul 1972 atunci cand va ajunge la limita de varsta pentru pensionare ? Si care ar fi varsta limita pentru pensionare dupa legea care este acum in vigoare ?
Va multumesc anticipat,cu stima Claudia .
Si eu pe bune credeam ca este un loc unde pot vb serios despre probleme reale...d-le Adam Grecu. Nu doresc sa jignesc inteligenta nimanui dar daca tot dam citate din bancuri ma indoiesc serios...ma mai gandesc :D
Si da,mi-am platit casa si am acceptat din simplul fapt ca nu imi permit o vila cu piscina desi suntem oameni cu 30 de ani vechime in campul muncii ..insa dumneavoastra parafrazand putin va doresc drum bun ! In Americaaaaa
Multumesc pentru raspuns,din auziteeeee....sursa nesigura,auzisem ca ar exista gratuit iluminat acolo nu este posibil iluminatul natural pe scara blocului ,poate se incadreaza la altfel de categorii-gratuitati .