avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abandon scolar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abandon scolar

Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot obliga doi parinti spre a-si trimite copilul la scoala,mai exact de a continua scoala , specificand caci acestia l-au intrerupt de la scoala dupa ce copilul a ramas repetent la sfarsitul cls. v- a .an scolar 2014-1015. Curios pentru mine caci pana acum ,nu s-a sesizat nimeni, conducerea scolii sau altcineva pt a le cere acest lucru sau macar niste lamuriri cu privire la acest aspect, scoala incepand totusi de cateva luni bune...Eu m-as adresa cuiva,cineva care sa fie in masura sa ii oblige cumva la acest lucru, as face o sesizare dar nu stiu unde, vreau sa ajut acest copil ,care nu are nici o problema de sanatate sau mintala,pur si simplu vina a fost a parintilor caci l-au tot oprit de la scoala pentru a ajuta la treburile gospodariei. Mentionez ca este vorba despre o scoala din mediul rural,nu stiu daca are vreo importanta asta...
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:11, 1 Decembrie 2015
Sunati la protectia copilului, faceti o sesizare la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Lamurire- diploma absolvire scoala anca_eu67 anca_eu67 Subiect: Lamurire - inscriere la scoala copil cu nevoi speciale buna ziua! am un baiat ce urmeaza o scoala intr-un centru de educatie incluziva,programa ... (vezi toată discuția)
Repetent cu sn-uri flor1n001 flor1n001 Buna ziua, Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)