Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot obliga doi parinti spre a-si trimite copilul la scoala,mai exact de a continua scoala , specificand caci acestia l-au intrerupt de la scoala dupa ce copilul a ramas repetent la sfarsitul cls. v- a .an scolar 2014-1015. Curios pentru mine caci pana acum ,nu s-a sesizat nimeni, conducerea scolii sau altcineva pt a le cere acest lucru sau macar niste lamuriri cu privire la acest aspect, scoala incepand totusi de cateva luni bune...Eu m-as adresa cuiva,cineva care sa fie in masura sa ii oblige cumva la acest lucru, as face o sesizare dar nu stiu unde, vreau sa ajut acest copil ,care nu are nici o problema de sanatate sau mintala,pur si simplu vina a fost a parintilor caci l-au tot oprit de la scoala pentru a ajuta la treburile gospodariei. Mentionez ca este vorba despre o scoala din mediul rural,nu stiu daca are vreo importanta asta...
Multumesc anticipat .
Repetent cu sn-uri
flor1n001
Buna ziua,
Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)