Subiect: Lamurire - inscriere la scoala copil cu nevoi speciale
buna ziua! am un baiat ce urmeaza o scoala intr-un centru de educatie incluziva,programa scolara este diferita de cea din scolile normale,as fi vrut sa stiu daca diploma pe care o va avea este recunoscuta? tin sa precizez ca este un copil normal,doar ca este monoparental. este clasa a-8-a. ce ma puteti sfatui sa fac?as fi vrut sa-l aduc intr-o scoala normala insa a pierdut foarte mult datorita programei scolare si ma tem ca transferandu-l va ramane repetent,iar sa-l meditez nu am suficienta putere materiala. va rog sa ma lamuriti si daca se poate sa ma ajutati cu un sfat! va multumesc,anticipat!
Daca scoala este una de stat in mod normal diploma trebuie sa fie eliberata de Ministerul Educatiei deci ar trebui sa fie perfect valabila. Intrebati la secretariatul scolii sau la parintii ai caror copii au absolvit deja scoala la care este inscris copilul dvs. in prezent.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme minor
anca_eu67
Buna ziua! Sint intr-o situatie delicata si doresc o indrumare! Baiatul meu are 15 ani si 10 luni,din motive doar de el stiute a decis sa fuga de la scoala pe ... (vezi toată discuția)
Scoala in spania
ionyela
Subiect: Scoala in Spania
Buna seara,
Baiatul meu in Romania era in clasa a 2-a, iar de 2 luni de cand am venit in Spania, a fost inscris direct in clasa a ... (vezi toată discuția)