avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scoala in Spania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scoala in Spania

Subiect: Scoala in Spania

Buna seara,
Baiatul meu in Romania era in clasa a 2-a, iar de 2 luni de cand am venit in Spania, a fost inscris direct in clasa a 3-a. Directorul scolii din Romania ne-a zis sa ii trimitem o adeverinta tradusa si legalizata -din care sa reiese ca este la scoala in Spania deoarece , in caz contrar, daca ne vom mai intoarce in Romania , copilul va trebui sa reia scoala de unde a ramas, adica din clasa a 2-a , pentru ca acolo ramane cu situatia scolara neincheiata, ceea ce echivaleaza cu repetentia.
Chiar este necesara acea adeverinta ? Multumesc anticipat pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Lamurire- diploma absolvire scoala anca_eu67 anca_eu67 Subiect: Lamurire - inscriere la scoala copil cu nevoi speciale buna ziua! am un baiat ce urmeaza o scoala intr-un centru de educatie incluziva,programa ... (vezi toată discuția)
Elev lasat intentionat repetent pt mentinerea unei clase cu efectiv de elevi redus alexandrubt13 alexandrubt13 in iunie anul scolar 2016-17 la o scoala directorul scolii a propus ca un elev de clasa a 6a când va trece in a 7 a sa reamana repetent in clasa a 6a pt ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)