avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate happymam

Activitate happymam

Răspuns la discuția custodia copilului
ce fac in cazul in care tatal devine violent verbal si fizic daca eu nu sint de acord cu conditiile lui!
copilul a fost recunoscut de tatal iar noi doi avem un imobil in care locuim dar numai el are domiciliul la acea adresa, eu avind domiciliul la parinti ma inpiedica cu ceva aceste aspecte, poate el legal sa ia copilul si sa plece la parintii lui fara acordul meu sau viceversa.
am dreptul sa obtin domiciliul copilului meu de 5 luni la mine, copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj daca eu si tatal lui ne despartim.Nu vreau sa rup relatia de tata si fiu dar mi-as dorii sa petrec cit mai mult timp cu copilul meu nu mi-as imagin niciodata ca trebuie sa stau departe de copilu meu mai multe zile.Tatal sugereaza sa stea o saptamina la el una la mine dar eu nu sint de acord si vreau sa stiu daca pot sa obtin mai multe zile de petrecut cu copilul.Imi doresc enorm de mult sa ii ofer copilului meu o familie si nu imi dores sa fac din el mingea noastra de pin-pong dar totodata vreau sa creasca in liniste si armonie.Sint intr-o deruta totala dar daca voi ajunge la separare vreau sa stiu ce drepturi am.