Intrebarea mea este urmatoarea, pe site-ul drpciv nu inteleg ce acte imi trebuie deoarece nu stiu in ce sectiune sa ma uit.
Intrebarea este urmatoarea, vanzatorul nu este trecut in talon, el spune ca masina a fost a fostei sale sotii, masina a obtinut-o prin partaj, el doar a inscris masina la taxe si impozite, pe talon este numele unei femei. din cate mi-a zis imi poate da contractul de vanzare-cumparare dintre el si fosta sotie, in acest fel este in regula? Pot inscrie masina?
Ce acte imi trebuie? Am inteles de la drpciv ca nu-mi mai trebuie fisa de inmatriculare, desi peste tot scrie ca imi trebuie, nu stiu ce sa mai cred.
Am nevoie de putin ajutor ca sa intelg daca este o problema undeva sau nu.
Da, dar am fost in urma cu o luna si mi sa prezentat geamul oglinda, si daca las recunoaste, avocatul acestuia are acces la informatiile din dosar, deci si la informatiile mele (contact).
Buna seara,
Am avut un incident de talharie in urma cu aproape 2 luni, as dori cateva raspunsuri.
1.Am fost invitat de catre un potitist la sectia x sa ma duc la recunoastere. (set de poze)
2.Trebuie neaparat sa ma duc? Sau pot si refuza?
3.Ce parere aveti, infractorul poate sa imi faca ceva?
4.Pot sa imi pastrez anonimatul permanent? (Adica infractorul sa nu ma vada sau sa nu imi poata afla datele)?
Multumesc pentru amabilitate.
In infractiunea de talharie si furt calificat, se poate retrage plangerea?
Ca sa explic situatia:
Eram in parc la..............(nu are sens numele), dupa care un tigan cu un cutit mi-a cerut telefoanele mele si pe al unui prieten, spunand ca unui prieten de al lui i sau furat telefoanele. Noi i le-am dat deoarece avea un cutit si a spus ca ne perchiezitioneaza daca nu i le dam.
Dupa care a plecat cu ale mele.
10 minute mai tarziu am sunat la politie si am depus plangere.intrebarile:
Cunostinetele mele mau sfatuit spus sa retrag plangerea ca sunt sanse mici sa imi gaseasca telefoanele.
Intrebarile:
1.In astfel de cazuri se poate retrage plangerea?
2.Cam care ar fi sansele sa imi gaseasca unul din telefoane (voi pune astazi la dispozitia organelor de politie dovezi ca este al meu+codul IMEI)?
3.Cam care ar fi peroada medie in care imi poate gasi telefonul?