avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acizitie vehicul sh
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acizitie vehicul sh

Intentionez ca maine sa achizitionez o masina,

Intrebarea mea este urmatoarea, pe site-ul drpciv nu inteleg ce acte imi trebuie deoarece nu stiu in ce sectiune sa ma uit.

Intrebarea este urmatoarea, vanzatorul nu este trecut in talon, el spune ca masina a fost a fostei sale sotii, masina a obtinut-o prin partaj, el doar a inscris masina la taxe si impozite, pe talon este numele unei femei. din cate mi-a zis imi poate da contractul de vanzare-cumparare dintre el si fosta sotie, in acest fel este in regula? Pot inscrie masina?

Ce acte imi trebuie? Am inteles de la drpciv ca nu-mi mai trebuie fisa de inmatriculare, desi peste tot scrie ca imi trebuie, nu stiu ce sa mai cred.

Am nevoie de putin ajutor ca sa intelg daca este o problema undeva sau nu.

Multumesc mult tuturor.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 01:36, 1 Iulie 2019
1 Nu aveti cum sa cumparati autovehiculul de la o persoana care nu este trecuta ca proprietar in talonul masinii.
2 Initial masina o obtinuse prin partaj de la fosta sotie. Apoi va poate da CVC-ul dintre el si fosta sotie. Nu sesizati nimic in neregula? Va recomand sa va indreptati atentia si asupra altor masini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște samsari. ... Chioseaua Chioseaua Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște samsari. Când am vrut să o înmatriculez pe numele meu cei de la DRPCIV mi a oprit actele și le au ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto pe numele tatului meu decedat, ce fac? fadidraghici fadidraghici Buna ziua, Am pierdut taloanele de la doua masini care erau pe numele tatalui meu decedat. Am facut partaj-ul la notar si o masina a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)