avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște samsari. ...

Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște samsari. Când am vrut să o înmatriculez pe numele meu cei de la DRPCIV mi a oprit actele și le au trimis la IPJ pe motiv că factura e falsă. Ulterior am aflat că firma care mi a vândut mașina era urmărită de ANAF pentru evaziune Cu TVA. S a deschis în 2019 dosar penal am dat o declarație ca martor apoi am făcut o cerere la procuror care a dat ordonanță să pot înscrie mașina până la rezolvarea cauzei. DRPCIV ul mi a trecut la mențiune în talon până la rezolvarea dosarului și acum aș vrea să mi elimine acea mențiune. Ce pot face? Sunt peste cinci ani de atunci. Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informați-vă despre caz
Vad ca v-a suparat mesajul colegului, inteleg, insa fara raspuns la nelamurirea lui nu avem unde sa va trimitem. Daca nu doriti sa va informati dv., mergeti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire de la rar si drpciv luci.brasoveanu luci.brasoveanu Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si pe inteles. In 2013 februarie am cumparat o masina INMATRICULATA in tara, am facut contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Proprietar auto Ferastraoaru Ferastraoaru Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o parere? Acum 2 ani mi-am vandut masina dacia solenza unui domn din Curtea de Arges, am facut contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Problema grava inmatriculare, problema factura schneider_nicu schneider_nicu Salut! Am o problema f grava cu inmatricularea unui Megane din 2006 si scriu aici poate stie cineva vreo solutie. In septembrie 2009, cand am avut banii pt ... (vezi toată discuția)